Bra ställen att ta en vattensporter semester

Vatten sportentusiaster som tycker aktiviteter som segling, segling, forsränning, paddling och jet skidåkning och funderar på att ta en semester tema på sådana aktiviteter hittar du massor av valmöjligheter när det gäller destinationer (Unibet Luck Is No Coincidence). Denna guide visar fem av de bästa valen för semester vattensporter.

15052885106_f9eb576cc2_z

1. Tahiti – ligger i Franska Polynesien, erbjuder Tahiti en lång lista av vattenbaserade aktiviteter och vattenrelaterade aktiviteter som äventyr entusiaster är säker på att njuta. Tahiti har många vackra stränder som består av mjuka vita sanden och turkosa vatten. Dykning, fiske, vindsurfing, vattenskidor, kajakpaddling, snorkling, segling turer, katamaran kryssningar, promenader under havet, vattenskidåkning, para segling och paddling är bara några av de aktiviteter som finns att besökare till Tahiti kan njuta av.

2. Barcelona – Denna stad ligger längs den katalanska kusten, och har sju stränder och 4,5 kilometer kust. Närheten till stranden har uppmuntrat utvecklingen av vattenbaserade händelser och aktiviteter här och staden har många dykskolor, vattensporter center och båt befraktning byråer. I Barcelona kan man njuta av en mängd olika vattensporter, allt från segling till vattenskidåkning.

3. Florida – Detta tillstånd är känd för sina stränder och det är ingen överraskning att folk kommer hit från hela USA och världen, att delta i vattensporter. Med den berömda Florida Keys, Miami Beach, West Palms, Fort Myers Beach och många andra stränder område som värd för ett antal vattensporter, Florida den perfekta destinationen för människor som gillar vattensporter.

4. Kuba – Turister och människor som söker kvalificerad dykutbildning kan njuta av en resa till Kuba, där turister kan hitta ett antal utmärkta platser för ett brett utbud av vattensporter och vattenrelaterade aktiviteter såsom dykning, snorkling, vindsurfing, segling, surfing , segling, vattenskidor och vattenskoter. Platser såsom Varadero har dykskolor och några av de bästa lärare från hela världen kommer att undervisa i det varma Karibiska vattnen.